Varsòvia i Cracòvia responsables (Catalan Edition) por Jordi Bastart Cassé

Varsòvia i Cracòvia responsables (Catalan Edition) por Jordi Bastart Cassé

Titulo del libro : Varsòvia i Cracòvia responsables (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : July 21, 2015
Autor : Jordi Bastart Cassé
Número de páginas : 192
Editor : Alhena Media

Obtenga el libro de Varsòvia i Cracòvia responsables (Catalan Edition) de Jordi Bastart Cassé en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Jordi Bastart Cassé con Varsòvia i Cracòvia responsables (Catalan Edition)

Varsòvia és una ciutat moderna i ordenada en constant transformació que ha sabut refer-se després de ser destruïda completament durant la Segona Guerra Mundial; Cracòvia, en canvi, considerada l’ànima de Polònia i una de les urbs més belles del món, segueix fidel al seu decorat de ciutat medieval.

Varsòvia, la capital de Polònia, està situada en el centre oriental del país, envoltada de planes. El seu casc antic, reconstruït pedra a pedra, va ser declarat l’any 1982 Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Va ser durant la llarga època d’influència comunista quan es van aixecar grans edificis de la batejada com «arquitectura socialista». Actualment experimenta una ràpida transformació i els nous gratacels de façanes envidrades conviuen en el centre de la ciutat amb els vells edificis de l’etapa comunista.

Cracòvia és una ciutat històrica i l’antiga capital del país. Està situada al sud de Polònia, enmig d’un paisatge muntanyenc i a la vora del riu Vístula. Per sort, la Segona Guerra Mundial amb prou feines va afectar a la seva arquitectura, probablement perquè els nazis es van instal·lar en el turó de Wawel, que van utilitzar com a lloc de comandament. Tot el casc antic va ser declarat Patrimoni de la Humanitat l’any 1978, sent una de les primeres ciutats del món a rebre aquesta distinció.

Libros Relacionados