El príncep d'Homburg (Catalan Edition) por Heinrich von Kleist

El príncep d'Homburg (Catalan Edition) por Heinrich von Kleist

Titulo del libro : El príncep d'Homburg (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : November 25, 2016
Autor : Heinrich von Kleist
Número de páginas : 119
Editor : Riurau Editors

Descargue o lea el libro de El príncep d'Homburg (Catalan Edition) de Heinrich von Kleist en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Heinrich von Kleist con El príncep d'Homburg (Catalan Edition)

El príncep d’Homburg —un capitost de l’exèrcit de Brandenburg ple d’ardor i de somnis de glòria— arrisca la vida encapçalant una càrrega de cavalleria contra l’enemic invasor. L’acció resulta victoriosa, però és contrària a les ordres rebudes. Condemnat a mort per desobediència, el coratjós soldat s’arronsa davant la perspectiva de l’escamot d’afusellament; demana mercè ignominiosament, renuncia a la seua amant a canvi de salvar la vida; però finalment l’orgull li fa traure el millor de si, i s’estima més morir que sobreviure amb una mentida.

El príncep d’Homburg, la darrera obra de teatre de Heinrich von Kleist, conté algunes de les escenes més dramàtiques i commovedores mai escrites sobre un home que vacil·la entre la glòria i la vergonya, l’orgull i la por, l’amor i la mort. És el Hamlet del teatre alemany.

Libros Relacionados